PIKK PAKK HÁZAK - VARIO MGO

A  tűzálló klorid mentes VARIO MgO tábla előnyei:

Az új kloridmentes MgO táblák a hagyományos MgO táblák helyett kerülnek felhasználásra mivel több probléma merült fel a normál MgO tábláknál mint például „izzadás”, rozsdásodás, elszíneződés. A legjobb megoldás ezekre a problémákra az új VARIO  Mgo tábla ami 100% ban klorid mentes.

A klorid mentes VARIO MgO tábákat magnézium-oxidból , magnézium szulfátból, fa apritékból, perlitből üvegszövetből és egyéb adalékból készítik

Anyag-összehasonlítás:

Termék

Vario MgO

cementrost

MgO Standard

Gipszkarton

OSB /

Súly

Alacsony

Magas

Alacsony

Alacsony

Magas

Tűzálló

Kiváló

Gyenge

Gyenge

Vízálló

Kiváló

Gyenge

Gyenge

Penész- / rovarálló

Kiváló

Kiváló

Gyenge

Gyenge

Rugalmasság

Kiváló

Gyenge

Kiváló

Gyenge

Gyenge

Ütés állóság

Kiváló

Gyenge

Kiváló

Gyenge

Kiváló

Környezeti

Kíváló

Azbeszt kockázata

Gyenge

Klorid%

0,1

Igen

Magas

0

0

Vágás

körfűrész

körfűrész

körfűrész

körfűrész

körfürész

A MgO szulfát egy új generációs kloridmentes MgO lemez amelyet belső és külső használatra terveztek.

Tűzálló

A 1 osztályú tűzvédelmi termék, ezt a rétegelt lemez, OSB vagy a gipszkarton nem éri el.

Vízállóság

- Vízálló

- Nedvesen méretezhető

- Nem duzzad

Gomba és penészállóság

Az emberi szervezet számára nem tartalmaz károsanyagot!

Környezetbarát

Nem kerülnek ki mérgező anyagok a talajba

Megköti a széndioxidot a kikeményedés során

-50%- kal kevesebb energia szükséges bányászása és feldolgozása során, mint hasonló termékeknél.

A Vario MgO felhasználási területei:

Külső-belső falszerkezetek

Belső dekorációs falak

SIP/ Structured Insulated Panel/ panel szerkezetek gyártásához

Padló rendszerek

Hanggátló falrendszerek

Szárazpadló rendszer padlófütéssel

VARIOSIP panel

A magnézium-oxid szerkezettel szigetelt panelek - az MgO SIPS - egy fejlett gyártási módszer, amely kiváló szigetelést, szerkezeti szilárdságot és légszigetelést kínál a hagyományos építési módszerekhez vagy rendszerekhez képest. Az MgO SIP paneleket padlókban, falakban és tetőkben használják lakó-, ipari, oktatási és kereskedelmi célokra, ökológiai szempontból barátságos és energiahatékony épületeket biztosítva.

A VARIO mag szerkezettel szigetelt panelek az MgO SIP panelek következő generációja. Tűzállóságuk sokkal jobb, mint a hagyományos szálas cement és az OSP SIP panelek. A magnézium-oxid SIP panelekél a MgO vastagsága   6–30 mm. Az MgO SIP szigetelt panelek felhasználhatók az alagsori falakhoz. Vízszigetelésük ugyanazon módszerekkel és anyagokkal történik, mint a pincében a betonfalak vízszigetelése.

Az MgO SIP szigetelt panelek egyik előnye, hogy egészséges választás, mivel nem tartalmaznak szerves oldószereket, nehézfémeket, azbesztet, olajokat és egyéb mérgező anyagokat. Ezért őket a "zöld építőanyagok" kategóriába sorolták be. Ezenkívül nem fogják támogatni a fekete penész növekedését, és erősen ellenállnak a nedvesség felszívódásának. 

Az MgO SIP használatakor nincs szükség gipszkarton használatára. Ez csökkenti az építési projekt költségeit, valamint azt is, hogy mennyi ideig tart. Az MgO SIPS külsõ felülete festethetõ vagy bevonható szintetikus gipszkarton felülettel, öntvényburkolatokkal, tégla furnérral, kővel és sok más megfelelõ külsõ felülettel. Az MGO SIPS kiváló terhelési, tűzminőségi és akusztikus értékekkel rendelkezik, ha összehasonlítják az OSB és a tűzcement SIP-kel.

A kloridmentes MgO táblákat különféle anyagokkal ragaszthatjuk össze és laminálhatjuk, mint pl. XPS, EPS, kőzetgyapot, PU hab, hogy külső és belső szendvics falpaneleket készítsünk. Ezek az MgO SIP szigetelt panelek külső falként és tetőként, vagy belső válaszfalként használhatók

SIP XPS / EPS panel - kétoldalas vagy egyoldalas MGSO tábla az XPS-sel vagy az EPS-lemezzel kötve, külső falpanelnek vagy tetőnek, kiváló hőszigetelő képességgel.

Szárazpadló padlófütés nélkül

logo pikkpakkhazak footer

Kapcsolat

15 éve az Önök szolgálatában!

Felmerülő kérdés esetén
keressen bizalommal
elérhetőségeink valamelyikén.

PikkPakk Házak © 2022 Minden Jog Fenntartva